Kaarna – Terveyspalvelut

<< Takaisin listaukseen

Eleanor Väre

Olen koulutukseltani integratiivinen psykoterapeutti ja psykiatrinen erikoissairaanhoitaja.
Olen käynyt erilaisia lisäkoulutuksia ja kaikkiaan olen painottunut kognitiiviseen taustateoriaan, mutta ennen kaikkea minua kiinnostaa ihmiselämä ja siinä selviäminen takkuamisesta huolimatta ja sen kanssa.

 

Kun hakeudutaan lyhytpsykoterapiaan, oletukseni on, että asiakkaalla on hankala kokemus tai tilanne, johon hän kaipaa tukea, ja jonka vuoksi hän on myös halukas työskentelemään. Tarjoamassani lyhytpsykoterapiassa ei pyritä nopeaan ratkaisuun, vaan ollaan yhdessä hankalan tilanteen äärellä ja tuetaan kohtamaan sen tuomia tunteita. Samalla tutkitaan uusia olemisen mahdollisuuksia ja sillä hetkellä ehkä piilossa olevia voimavaroja. Työskentelyssäni painottuvat taustateoriat ja menetelmät asiakkaan tilanteen ja terapian keston mukaan.

 

Tarjoan 3- ja 5-kerran lyhytpsykoterapioita, joissa on mahdollista ensisijaisesti tulla kuulluksi ongelmallisessa tilanteessa, saada siihen yhdessä tutkimalla selkeyttä ja luoda mahdollisesti jatkosuunnitelmaa.

 

10- ja 20-kerran lyhytpsykoterapioissa tarjoan tavoitteellista kohdennettua työskentelyä lievistä masennus- ja ahdistusoireista kärsiville. Lyhytpsykoterapia sopii avuksi myös mm. elämäntilanteen
selvittelyyn, sekä ihmissuhde- ja itsetunto-ongelmissa.