Kaarna – Terveyspalvelut

<< Takaisin listaukseen

Sari Nyström

Olen psykologi ja kognitiivinen psykoterapeutti. Minulla on pitkä työkokemus psyykkisiin haasteisiin (mm. uupumus, ahdistuneisuus, masentuneisuus) sekä erilaisiin elämän kriisitilanteisiin liittyen.


Minulle on tärkeää asiakkaan yksilöllinen kohtaaminen ja herkkä asiakasta kunnioittava kuunteleminen. Olen kanssakulkija ja yhteistyökumppani, jonka kanssa voit käydä lävitse sinulle ajankohtaisesti merkityksellisiä asioita ja löytää niihin uusia näkökulmia. Minulle on tärkeää, että tulet juuri sellaisena kuin olet ja tuot mukanasi ne asiat, joihin apua tai tukea tällä hetkellä tarvitset.


Istunnoilla annan äänen alkuun asiakkaalle ja lisäkysymyksin pyrin jäsentämään asiakkaan tilannetta.
Tavoitteena on auttaa asiakasta ymmärtämään paremmin omaa tilannettaan ja siihen liittyviä ajatuksia ja tunteita. Tavoitteena on yhdessä löytää keinoja haitallisten toimintamallien muuttamiseen ja sitä kautta voinnin paranemiseen. Käytän istunnoilla ja niiden välillä joustavasti erilaisia harjoitteita silloin, kun asiakas on niihin halukas.


Tarjoan lyhytpsykoterapiaa (5, 10 tai 20 kertaa) lievistä uupumus-, masennus- ja ahdistusoireista kärsiville sekä 1-3 kerran konsultaatiokäyntejä ajankohtaisen tilanteen jäsentämiseksi ja mahdollisen jatkosuunnitelman tekemiseksi. Etäkäynnit toteutuvat pääsääntöisesti arkisin klo 10–15 välillä.