Kaarna – Terveyspalvelut

Lähtö – Paluu | HEL – OUL | Matka-aika: 0h 0min 0,002sek |

Harmittaako ruuhkassa istuminen? Huolettaako että työmatkoista syntyvä hiilijalanjälki alkaa muistuttaa Bigfootin tekemää? Haluaisitko toteuttaa itseäsi mutta arki ja työmahdollisuudet eivät kohtaa?

Kaarnassa saimme toteuttaa yhteistyössä Humanan kotisairaalan kanssa upean pilottikokeilun, jossa palaset loksahtivat kohdalleen!

Tarve oli saada lääkärinosaamista tukemaan paikallista tarvetta, Suomen ainoaan ulkoistettuun kotisairaalaan Oulussa, jota Humana hoitaa ansiokkaasti.

Kaarnassa katsoimme tämän ainutlaatuiseksi tilaisuudeksi, tämä on meidän ydinosaamista – ehdottomasti haluamme auttaa ja osallistua.

Tavattiin – toimittiin ja toteutettiin onnistuneesti yhteistyössä meidän tiedossa-oleva ensimmäinen etäkotisairaala-pilotti.

Tietotekniikan avulla kaikki lääkärin tarvitsema data siirtyi sähköisesti. Lääkärin kokemuksen mukaan tämä mahdollisti sen, että hän pystyi tehokkaasti keskittymään potilaiden asioihin, kertaakaan ei tullut tilannetta, jossa hän olisi kokenut haittaa etäisyydestä.

”Yhteistyö Kaarnan kanssa lähti heti alkumetreistä alkaen luontevasti käyntiin. Saimme räätälöityä molempia osapuolia palvelevan yksilöllisen ratkaisun, jossa potilaat saivat Oulussa laadukasta lääkäripalvelua. Saimme kaipaamamme tuen lääkäripalvelun vahvistamiseksi ja potilaat tulivat hyvin hoidettua. Kynnys järjestää jatkossakin soveltuville asiakasryhmille lääkäripalvelua etänä on nyt tämän kokemuksen myötä huomattavasti matalampi”, näin toteavat Katriina Niemelä ja Tuula Karhi Humana kotisairaalasta.