Kaarna Hälsovårdstjänster Ab grundades av en vilja att hjälpa andra människor.

Vi skapar och producerar kvalitativa hemburna tjänster (läkartjänster, hemsjukhus och hemvård) till våra kunder.

I fokus av vår verksamhet är ett mänskligt bemötande av våra kunder. Vi söker personer som delar denna egenskap.

Skötare

Vår historia är i sin begynnelse och vi befinner oss i en tid av kraftig tillväxt. Vi söker för tillfället nya händiga personer inom hälsotjänsterna – sjukskötare, närvårdare och assisterande vårdpersonal.

Din arbetsdag byggs långt upp av hembesök där du har hand om medicinering, åtgärder och samarbete mellan såväl anhöriga som andra parter anknutna till vården. I sjukskötarnas fokus ligger uppföljning av patientens hälsotillstånd och tillhörande åtgärder (tex. iv-behandlingar, sårvård) och provtagning samt medicineringsärenden.

Oberoende av arbetsuppgifterna jobbar vi i ett tätt samarbete mellan kundernas nätverk och våra egna hälsovårdsteam (läkare, sjukskötare, närvårdare och assisterande vårdpersonal). Vi förväntar oss att du har initiativtagarförmåga och en flexibel yrkesmässig person som har behövlig kompetens samt ikraftvarande lov att ge mediciner (tex. IV-lov, Love). Tidigare erfarenhet bland seniorer ses som en fördel, likaså arbetserfarenhet av hemburna tjänster. Utöver goda kunskaper i finska behöver du även kunna betjäna våra kunder på svenska.

Körkort är nödvändigt, egen bil är en betydlig fördel.

På Kaarna ser vi på saker ur ett annat perspektiv än vad du kanske är van vid inom branchen. För oss är förändring och nya färdigheter en inspirerande del av vårt arbete. Hos oss är micromanagement ett främmande begrepp, vi ser alla till att vårt ansvarsfält blir uppfyllt och håller fast vid det som blivit överenskommet. Vi tar självmant tag i olika situationer, däribland även överraskande situationer. Hos oss syns våra värderingar i det dagliga arbetet som genuin kollegialitet, uppriktig förmåga till empati, uppskattning av kunnande och diversitet samt att få vara en del av en organisation som befinner sig på spetsen av innovation inom branchen. Men inte minst att du också trivs med oss i gemensamma stunder av framgång och glädje.

Låter det bra – upplever du att du kunde vara en av oss? Om du känner att Kaarna kunde vara någonting för dig önskar vi att du modigt tar kontakt och berättar vem du är och hurdan erfarenhet du har inom social- och hälsovårdsbranchen.

Du kan vara just den vi söker så vi hör gärna varför du skulle vilja komma och jobba med oss och hur våra värderingar möts av dina i ditt arbete.

Tilläggsinformation kan fås av Taru Sarjovaara. Du når henne bäst vardagar efter kl 14. Skicka din ansökan och CV till taru.sarjovaara@terveyskaarna.fi och ange som rubrik enligt de arbetsuppgifter du skulle vara intresserad av.

Läkare

Är du intresserad av ett mångsidigt arbete där du får möjligheten att utmana och förverkliga dig själv i ditt yrke?

På Kaarna har vi olika arbetsuppgifter enligt intresse och erfarenhetsnivå, allt från klassiska hemläkar- och hemsjukhusuppgifter till virtualmottagningstjänster.

Vi uppskattar ett starkt kliniskt kunnande och rutin samt en human inställning, nyfikenhet, ett öppet sinne och ett genuint intresse.

Vi satsar på kvalitet och vill att våra medarbetare trivs.

I våra arbetsmetoder framstår en förmåga till samarbete mellan diverse yrkesgrupper trots att det dagliga arbetet är väldigt självständigt.

Om du känner igen dig själv i beskrivningen eller gärna skulle höra mera kan du gärna skicka dina kontaktuppgifter info@terveyskaarna.fi eller ringa oss på 0201 555 000.

Vi svarar på alla kontaktförfrågnignar.