Meille Kaarnassa on kunnia tuottaa terveyteen ja hyvinvointiin liittyviä palveluita asiakkaidemme kotiin. Tuomme luoksesi sekä lääkärit, sairaanhoitajat, laboratoriot että kodinhoidon avun ja aina asiakasta kuunnellen. Palvelumme kattavat huomattavan suuren osan terveydenhoidon kentästä. Jos emme itse tuota juuri sinun tarvitsemaasi erikoispalvelua, laaja kumppaniverkostomme tekee sen varmasti. Kerrothan kuinka voimme olla avuksi? Kiinnostuitko? Ota yhteyttä

Hinnaston löydät täältä

Kotilääkäripalvelut

Meillä Kaarnalla kotilääkärit ovat kokeneita yleis– ja erikoislääkäreitä, jotka tuovat sekä tutkimukset että hoidon suoraan kotiin.

Kotihoiva

Tarjoamme ilmaisen tutustumiskäynnin, koska ymmärrämme miten tärkeä on löytää itselleen sopivaa hoitajaa. Hoitajamme auttavat sinua tai läheistäsi arjen sujuvoittamiseksi ja helpottamiseksi.

Laboratoriopalvelut

Tilaa laboratorionäytteenotto kotiin. Kaarnan hoitaja voi ottaa tarvittavat näytteet kotonasi myös ilman lääkärinlähetettä.

Online palvelut

Hoida terveysasiasi lääkärimme tuella olinpaikastasi ja ajasta riippumatta. Lue lisää etäpalveluistamme tai tarkista sinulle sopiva digivastaanottoaika.