Meille Kaarnassa on kunnia tuottaa terveyteen ja hyvinvointiin liittyviä palveluita asiakkaidemme kotiin. Tuomme luoksesi sekä lääkärit, sairaanhoitajat, laboratoriot että kodinhoidon avun ja aina asiakasta kuunnellen. Palvelumme kattavat huomattavan suuren osan terveydenhoidon kentästä. Jos emme itse tuota juuri sinun tarvitsemaasi erikoispalvelua, laaja kumppaniverkostomme tekee sen varmasti. Kerrothan kuinka voimme olla avuksi? Kiinnostuitko? Ota yhteyttä

Hinnaston löydät täältä

Sairaalapalvelut kotiin

Kaarnan kotisairaalan avulla asiakkaamme saavat nopeasti kattavat sairaalapalvelut omaan kotiinsa.

Erikoislääkärit

Kaarnan vahvuuksia on kattava erikoislääkäreiden joukko, joiden avulla voimme tuoda suuren osan vaativistakin erikoislääkäripalveluista asiakkaamme kotiin.

Fysioterapia

Kaarnan fysioterapia kotiin tuotuna on erinomainen kuntoutuksen apuväline asiakkaillemme.

Hoidontarpeen arvio

Koska yksikään ihminen ei ole samanlainen, on tärkeää että jokainen hoitokokonaisuus suunnitellaan erikseen yhdessä asiakkaan kanssa.

Kivunhoito

Vaativa kivunhoito kotioloissa on Kaarnan erityisosaamista. Pystymme tuottamaan sairaalatasoisen kivunhoidon erityisosaamistamme hyödyntäen turvallisesti myös kotiin.

Kotihoiva

Tarjoamme ilmaisen tutustumiskäynnin, koska ymmärrämme miten tärkeä on löytää itselleen sopivaa hoitajaa. Hoitajamme auttavat sinua tai läheistäsi arjen sujuvoittamiseksi ja helpottamiseksi.

Kotilääkäripalvelut

Meillä Kaarnalla kotilääkärit ovat kokeneita yleis– ja erikoislääkäreitä, jotka tuovat sekä tutkimukset että hoidon suoraan kotiin.

Kotisairaanhoito

Kotisairaanhoidosta Kaarnalla vastaavat ammattitaitoiset sairaanhoitajat, joiden erityisosaamiseen kuuluu myös lämmin läsnäolo asiakkaan arjessa.

Kotiutus

Sairaalajaksojen jälkeen arki kotona voi tuntua pelottavalta tai ainakin hankalalta. Me Kaarnalla tuomme avun kotiin ja tuemme paluuta normaaliin elämään.

Lääkkeenjako

Kotona lääkityksen seuraaminen ja lääkkeiden oikea-aikainen ottaminen ja jakaminen ovat haastavia tehtäviä.

Laboratoriopalvelut

Tilaa laboratorionäytteenotto kotiin. Kaarnan hoitaja voi ottaa tarvittavat näytteet kotonasi myös ilman lääkärinlähetettä.

Omaishoitajatuki

Omaishoitajien arvokas työ on raskasta ja riskialtista. Välillä myös omaishoitaja sairastuu tai toimii aivan jaksamisensa äärirajoilla.

Palliatiivinen saattohoito

Me Kaarnalla olemme mukana sairauden kaikissa muodoissa. Myös silloin, kun parantaminen ei onnistu, mutta elämästä voidaan hyvällä hoidolla tehdä laadukasta ja kivutonta.